KOME SU NAMENJENE NAŠE SUŠARE?

Naši potencijalni korisnici su svi postojeći proizvođači sušene hrane koji žele da unapređuju proizvodnju u skladu sa zahtevima tržišta i učvrste sopstveno prisustvo na tržištu povećanjem konkurentnosti. Pogledajte pokazatelje uštede

optimonia logo Budući preduzetnici - početnici koji bi želeli da se bave samostalnom delatnošću vezanom za proizvodnju konzerviranih namirnica sušenjem, kao što je voće, povrće i začini svih vrsta, pečurke, čajevi, bilje, semenke itd.

Postojećim proizvođačima predstavljamo našu tehnologiju u pogledu efikasnosti i mogućnosti smanjenja troškova proizvodnje.

Posebno preporučujemo bavljenje ovom vrstom posla neopredeljenima, koji imaju nameru da postanu preduzetnici, zato što potražnja za ovim proizvodima raste progresivno.

Treba imati u vidu sve širu i širu upotrebu suvog voća i povrća. Pojavljuje se sve više novih proizvoda sa suvim voćem i povrćem i prahom od voća i povrća kao što su: čokolade, keksi, musli i voćni jogurti sa novim sadržajem voća, preparati za sportiste sa velikim sadržajem praha od voća i povrća, testenina bojena prahom od povrća, instant čorbe, supe i sosevi sa prahom od povrća; što je sve u velikoj ekspanziji.
Izvor (US National Library of Medicine, National Institutes of Health) iz 2009. navodi da se još tada 20% svih svetskih useva podvrgavalo sušenju.

Samostalnom delatnošću se bave svi koji veruju i znaju da od njih samih zavisi sopstveni ekonomski i društveni položaj putem odlučnog angažovanja i gde se hrabrost i odgovornost koju su preuzeli nad svojom profesijom uvek bogato nagradi.

optimonia logo Nemojte se plašiti uspeha!

Sajt smo opremili informacijama, ne samo o prednostima ove vrste proizvodnje, već i načinima putem kojih se može doći do kreditne i svake druge pomoći - kontaktima koji će olakšati i pomoći u ispravnoj odluci: izbor za bavljenje sopstvenim biznisom - konzerviranjem namirnica sušenjem na moderan i konkurentan način.